Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Studenteninitiatieven

Er zijn diverse activiteiten voor en door ACASA-studenten Archeologie, Oudheidwetenschappen en Griekse en Latijnse taal en Cultuur. Zo zijn er bijvoorbeeld twee studieverenigingen, Laverna en Synkratos, die diverse activiteiten organiseren, het online tijdschrift KLEOS, en een ACASA-facebookpagina die wordt beheerd door studenten en alumni. Neem eens een kijkje op de betreffende websites.

Studevereniging Laverna

De opleiding Griekse en Latijnse Taal en Cultuur (GLTC) heeft een eigen studievereniging, Laverna, waarvan vrijwel alle studenten lid zijn.

Studievereniging Synkratos

Synkratos is de studievereniging voor Oudheidwetenschappen en Archeologie in Amsterdam, voor studenten van de VU en UvA.

KLEOS

Kleos, het Amsterdam Bulletin for Ancient Studies and Archaeology, is een peer-reviewed, online tijdschrift dat Engelstalige artikelen over archeologie en oudheidkunde publiceert. Het tijdschrift is vooral bedoeld ...
Facebookpagina ACASA
Deze pagina wordt op vrijwillige basis door ACASA-studenten en -alumni beheerd. Wil je meer weten over de diverse evenementen en het nieuws, kijk dan hier!