We hechten eraan samen een veilige en positieve studieomgeving te creëren. Dit semester is de Faculteit een campagne gestart over sociale veiligheid die gericht is op bewustwording, herkennen en benoemen van (on)gewenst gedrag. Als onderdeel hiervan biedt het cluster Taal-, cultuur- en regiostudies haar studenten een tweetal (online) Active Bystander Trainingen aan waarbij het perspectief van de omstander belicht wordt.

Kerngegevens van evenement Online Active Bystander Training voor studenten TCR-opleidingen
Startdatum 13 december 2021
Einddatum 12 januari 2022
Tijd 10:00

Tijdens deze trainingen wordt aan de hand van een aantal casussen getraind hoe je ongewenst gedrag kunt herkennen en krijg je handvatten aangereikt om ongewenst gedrag te stoppen. Daarnaast besteden we in deze training ook aandacht aan de vergroting van de (sociale) weerbaarheid.

We nodigen jullie van harte uit om aan deze training deel te nemen. De trainingen vinden plaats op:

• Maandag 13 december 2021 van 10.00 tot 11.15 uur;
  • Woensdag 12 januari 2022 van 15.00 tot 16.15 uur.

Let op:  deze trainingen zijn exclusief voor TCR-studenten.

Na aanmelding ontvang je een zoom-link.