Zomerschool Klassieke talen

14aug2017 19aug2017 09.00

Evenement

Geïnteresseerd in de literatuur van de oudheid en vind je het leuk om in een gezellige zomerse sfeer Grieks en Latijn te vertalen? Overweeg je Klassieke talen te gaan studeren, en wil je weten hoe de opleiding aan de universiteit eruit ziet? Wil je een tekst lezen die je in je studie nog nooit hebt gezien? Of wil je je schoolkennis van het Latijn of Grieks weer opfrissen?

Dan ben je van harte welkom om je in te schrijven voor de Zomerschool Klassieken. De school wordt georganiseerd voor scholieren uit de bovenbouw van het vwo, studenten, docenten, zij-instromers en andere belangstellenden voor de literatuur van de oudheid.

Tarieven en aanmelden

De Zomerschool Klassieken is € 95 voor middelbare scholieren en studenten en € 150 voor overige deelnemers.

Aanmelden is mogelijk tot 1 juli 2017 via onderstaande website.

Gepubliceerd door  Faculteit der Geesteswetenschappen